رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان!
سرخط خبرها

۶ خاصیت شگفت انگیز پیاز

  • کد خبر: ۸۸۱۹۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
۶ خاصیت شگفت انگیز پیاز
یکی از پر مصرف‌ترین مواد غذایی در سراسر دنیا به ویژه در ایران پیاز است، این سبزی را بیشتر در غذا‌ها به عنوان چاشنی استفاده می‌کنند. خوردن پیاز فواید باورنکردنی بسیاری دارد که در طب سنتی نیز خوردن آن توصیه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیاز از سبزیجاتی است که در سالیان دور برای افزایش قدرت به برده‌های مشغول ساخت اهرام ثلاثه و همین طور ورزشکاران قبل از بازی المپیک داده می‌شد. برای التیام زخم‌های عفونی از پیاز تازه به صورت موضعی نیز استفاده می‌کردند، چون پیاز آلودگی‌ها را به خود جذب و زخم یا هوای محیط را ضدعفونی می‌کند. از آنجا که خانواده‌ها پرسش‌های زیادی درباره پیاز دارند به برخی از خواص متمایز و شگفت‌انگیز پیاز  اشاره می‌کنیم.

بهبود عملکرد کلیه‌ها و سلول‌ها

پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد، اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. این سبزی همچنین دارای ویتامین C زیادی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن و مراقبت از سلول‌ها در برابر سرطان مفید است.

بهبود عملکرد قلب

پیاز با التهاب‌های بدن مقابله می‌کند و سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد که خطر بیماری‌های قلبی را هم کم می‌کند. همچنین به کاهش فشار خون بالا کمک و از لخته شدن خون و سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

کمک به کنترل قند خون

خوردن پیاز می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند، این موضوع به طور ویژه در افرادی که پیش‌زمینه دیابت در آن‌ها وجود دارد بسیار مهم است؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در غذا یا در کنار آن به صورت خام مقدار مشخصی پیاز مصرف شود.

افزایش تراکم بافت استخوان‌ها

یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز می‌خورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخورده‌اند کاهش داده‌اند.

بهبود عملکرد سیستم گوارش

پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامت روده لازم است.

مبارزه با عوامل پیری زودرس

ویتامین‌های A  و C و همچنین آنتی اکسیدان‌های موجود در پیاز از پوست انسان در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند. همچنین گوگرد موجود در پیاز به نرمی و از بین بردن قارچ‌های پوستی که در دوران سالمندی شایع است کمک می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->